marți, 24 mai 2011

Direct cu Mihai Fifor, posibilul contracandidat al lui Solomon la Primaria Craiova

Mihai Fifor, directorul Muzeului Olteniei din Craiova, vine la intalnirea cu telespectatorii emisiunii "Pe mainile cui?!", astazi (marti 24 mai 2011), de la ora 18.00. Insa nu vom vorbi despre cultura. Am facut-o in alte emisiuni, precum si in alte situatii, cea mai recenta fiind la dialogul LIVE cu cititorii Ora de Dolj.ro


De aceasta data vom vorbi despre politica, tensiunile provocate de apropierea alegerilor locale, controversa iscata de depunerea unui numar surprinzator de mare de candidaturi pentru functia de primar al Craiovei din partea unor politicieni importanti ai PSD Dolj, precum si despre probleme din administratia locala.
Dincolo de functia de manager al unei importante si complexe instituii de cultura, Mihai Fifor este presedintele PSD Craiova, rol pe care si l-a asumat, printr-o coincidenta, chiar cand actualul primar suspendat al baniei era incarcerat sub acuzatia de luare de mita. Dl. Fifor este unul dintre candidatii desemnati de PSD sa intre in competitia interna pentru a fi propus viitor candidat la functia de primar la Craiovei.

Emisiunea se va redifuza maine, de la ora 11.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu