joi, 20 ianuarie 2011

"Pe mâinile cui?!" cu Varujan Vosganian


Luni, de la ora 18.00, senatorul Varujan Vosganian va fi prezent în emisiunea “Pe mâinile cui?!” pe care o realizez la Oltenia 3TV Craiova.
Prim-vicepreşedinte al Uniunii scriitorilor din România, Varujan Vosganian este o personalitate complexă, cariera sa politică fiind marcată de orietarea sa de dreapta. Dacă în urmă cu câţiva ani l-am reîntâlnit construind o Alternativă politic (Alternativa României, ulterior Uniunea Forţelor de Dreapta), acesta a intrat în PNL, ocupând portofoiul Finanţelor în timpul Guvernării Tăriceanu.

Cum se poate răspunde la întrebarea "Varijan Vosganian, un politician printre scriitori sau un scriitor printre politicieni?" Îmi place să cred că ambele răspunsuri sunt greşite: craioveanul nostru are vocaţia unui politician redutabil printre politicieni şi a unui scriitor înzestrat printre scriitori.
Oricum, în emisiunea care va fi dufuzată luni, de la ora 18.00, vor multe întrebări imcomode despre întâmplări recente din politică la care va trebui să răspundă. Emisiunea poate fi urmărită şi pe internet la adresa http://www.oltenia3.ro

Reluarea emisiunii se va difuza marţi, de la ora 11.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu